tirsdag 3. november 2009

Det nærmar seg jul

Så var vi byrja på november og eg har ikkje skrevet eit einaste innlegg i oktober. Sommarprosjektet begynner å nærme seg ein slutt, har og hekla to par med tøfler og klipt stoff til ei bukse til poden. Så målet no er å få sluttført desse prosjekta i løpet av november! I tillegg så er eg med på ein nisserunde på eit forum eg vankar. Der skal vi lage ei gåve til ein av dei andre, vi har fått tildelt person og må prøve å finne ut kva denne personen ønsker seg utan at ho finn ut kven som lagar presang til henne. Til dette skal eg leite fram ei ullbukse som eg har gjort nesten ferdig tidlegare, kjem nok også til å sy eit par bleier. Skal denne gangen prøve å sy bleier som blir festa med trykknapper og ikkje med borrelås.

Sidan eg no vankar på eit par forum så dukkar det også opp nokre konkurransar innimellom. Denne gangen er det Æddabædda som har konkurranse. Ein relativt ny nettbutikk som sel tøybleier, treleiker og bæretøy. Sjå her kva eg kan vinne:

Du får den i mange forskjellige fargar. Apple Cheeks-bleiene er nye i Norge og eg har ikkje prøvd dei. Alltid spennande å prøve noko nytt.

1 kommentar:

  1. Hei Ingrid.

    Så mange flotte bilder du har tatt, er enig, vi har ett vakkert land.Og med det fine været vi har hatt i det siste blir det jo enda finere.
    Klem.

    SvarSlett

Eg blir veldig glad om du legg igjen ein kommentar :)