mandag 25. januar 2010

Eg har fått ein award!


Fekk denne av tante Ruth som har bloggen http://saltyquilt.blogspot.com/! Utfordringa for å ta imot er å skrive sju (7) ting om meg sjølv.

1. 40 år ung dame med alt for mange interesser og alt for liten tid til å dyrke dei.
2. Lærte meg å hekle den sommaren eg var 18 år, hadde vore på 4H leir og blitt smitta av vannkopper! For å ha noko å holde på med slik at eg ikkje klødde meg - lærte mamma meg å hekle - og sida var eg bitt av basillen.
3. Mi første symaskin kjøpte eg først hausten 2008, men eg lærte meg å sy på mammas gamle Pfaff maskin.
4. Noko av det eg har brukt den mest til er å sy tøybleier til guttungen!
5. Klarer ikkje å få dreisen på strikkepinnane, men det er så masse fine strikkemønster så eg drømmer stadig vekk om å få kontroll på dei.
6. For å koble ut og skaffe meg overskot i kvardagen så nyt eg å gå på dei vakre fjella som eg har rett utanfor døra mi!
7. Drømmer om å starte min egen lille nettbutikk - gjerne en der eg kan selge mine og andres heimelaga ting!

Til slutt vil eg utfordre eit par forumvenner med blogger som eg blir inspirert av. Den første er bloggen anette&tutta, ei engasjert småbarnsmor som strikker, er ammehjelper og brenner for miljøet. Den andre eg vil utfordre er eigaren av bloggen Ordentlige bleier - et oppkomme av stilige bleiebukser med nesten alt mulig og umulig brodert i buksebaken.

2 kommentarer:

  1. så kolelig, Ingrid :) takk for awarden :) Jeg hadde akkurat fulført utfordringen som jeg fikk et par uker siden av Hanna :) men det er så koselig å få den av deg også.

    SvarSlett
  2. Åh så koselig!!! Tusen takk :)
    Skal jammenmeg ta utfordringen din jeg også - oppdaterer bloggen min i løpet av uka tenker jeg!!
    Tusen takk igjen :)

    SvarSlett

Eg blir veldig glad om du legg igjen ein kommentar :)